VIDEO/ Biroul executiv al PDM a decis să recomande candidatura lui Ion Sula pentru funcția de președinte al partidului

Biroul executiv al PDM a decis luni, 31 octombrie, cu „unanimitate de voturi”, să recomande Congresului X al Partidului Democrat din Moldova, candidatura lui Ion Sula pentru funcția de președinte al formațiunii. Potrivit unui comunicat al formațiunii politice, președinta interimară, Monica Babuc, a menționat că nu va candida pentru șefia PDM.

„Este o decizie asumată în contextul reformei și reconstrucției Partidului Democrat, care trebuie să realizeze o nouă etapă în viața sa cu oameni noi, tineri și valoroși”, a subliniat Monica Babuc.

La rândul său, Ion Sula a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată și a declarat că a acceptat această provocare cu mare responsabilitate.

„De mâine voi merge în Organizațiile Teritoriale pentru a-mi prezenta programul, ca să venim cu modificările necesare ca PDM să ajungă cât mai aproape de cetățenii Republicii Moldova”, a menționat Ion Sula.

Potrivit PDM, Ion Sula are 42 de ani, ar avea o experiență bogată în administrația publică centrală și locală. Este ex-ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare, ex-director al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, președinte al Organizației Teritoriale PDM Ialoveni, membru al BE al PDM.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata