VIDEO//Candu, despre PAS, PSRM și alte partide: „Au fost doi ani la guvernare și n-au făcut nimic”

2 ani la guvernare, în diferite ecuații, PSRM, PAS, DA, PDM, ȘOR, Chicu. Cât de ipocriți să fie să ceară acum oamenilor să îi voteze, după ce au creat această stare de disperare și sărăcie în țară, se întreabă Andrian Candu, liderul Pro Moldova, într-un mesaj critic în adresa partidelor care intenționează să candideze la aceste alegeri parlamentare.

„Să ne aducem aminte de cei din blocul ACUM. Au fost la guvernare șase luni. Am văzut și epopeea secțiilor de vot și i-am văzut pe toți cum s-au perindat pe la Curtea de Apel cu tot felul de cereri de recuzare. Dar ce-au făcut șase luni? De ce n-au venit cu modificări în legislația electorală, ca votul din diasporă să fie mai ușor? De ce n-au susținut inițiativele noastre, ale Pro Moldova, de vot de două zile, votul electronic sau votul prin corespondență”, a declarat Candu.

Amintim, Pro Moldova a anunțat că nu va participa la aceste alegeri parlamentare. Partidul s-a format anul trecut, după ce o parte din deputații PD, în frunte cu Andrian Candu, au plecat din formațiunea lui Pavel Filip. Unii au plecat la Pro Moldova, iar alții – la Șor.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata