VIDEO//„Colea, tu știi cu cine stai de vorbă?” Reacția unei șoferițe, după ce a fost prinsă conducând automobilul cu permisul de conducere pentru troleibuz

O șoferiță de 53 de ani le-a dat mari bătăi de cap polițiștilor, după ce a fost surpinsă de radar că circula peste limita admisă în localitate. Totul s-a întâmplat aseară, în apropiere de Măgdăcești.

Chiar dacă a fost rugată să aștepte în automobilul personal până la finalizarea documentării, femeia a ales să-și prezinte emoțiile și drepturile într-un mod nu tocmai civilizat.

 

Aceasta fost somată de nenumărate ori să prezinte actele pentru ai fi întocmit procesul verbal, ca, într-un final, inspectorii de patrulare să stabilească că șoferița deține permis de conducere categoria „F”, permisul care este eliberat pentru conducătorii de troleibuze.

 

În cele din urmă, femeia a fost amendată pentru „conducerea vehiculului cu permis de conducere de o categorie necorespunzătoare” și „depășirea vitezei de circulaţie stabilită pe sectorul respectiv de drum”.

VIDEO aici.

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata