VIDEO//Cum explica, cu câteva zile în urmă, Tudor Tutunaru, stropit ieri cu verde briliant, faptul că s-a vaccinat anti-Covid fără rând

Vicepreședintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, într-o intervenție live, a declarat că s-a imunizat împotriva COVID-19, deși nu planifica-se acest lucru. Potrivit lui, el a acceptat să îi fie administrată doza de ser pentru a fi un exemplu pentru ceilalți. Declarațiile au fost făcute pe 30 martie, pe pagina sa de Facebook, potrivit TV8.

„Sunt vicepreședinte pe domeniul medicinei, educației, și asistenței sociale. Vreau să vă aduc aminte că primii, după program, se vaccinează medicii, asistenții sociali și profesorii. Vreau eu să vă întreb, am eu tangență cu aceste domenii? Da. Nu am avut intenția să mă vaccinez, dar m-au sunat de la centrul de sănătate și mi-au propus să mă vaccineze. M-am consultat cu soția și cu greu m-am hotărât. Am vrut să văd care sunt efectele și apoi să pot răspunde cetățenilor despre cum m-am simțit și cum este acest lucru ca să fiu un exemplu pentru ei”, a declarat Tutunaru într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata