VIDEO// Dodon: „Am fost roșii, am rămas roșii”

Comuniștii și socialiștii nu și-au schimbat niciodată pozițiile, principiile și valorile. ”Am fost roșii, am rămas roșii”, a menționat Igor Dodon, în cadrul unei întâlniri cu locuitorii din Fălești, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

În același timp, partidul celor ”galbeni” – ”Acțiune și solidaritate”- a apărut ca urmare a rebranding-ului PLDM-ului ”verde”. Oricum, în lista ”galbenă” sunt foștii ”verzi”, a menționat el. Acum vor să repete acest rebranding la guvern și la parlament, a spus Dodon.

Filat cu partidul său verde a fost la putere din 2010 până în 2016. Au participat la furtul miliardului, au predat aeroportul. Atunci când stăpânii lor din străinătate și-au dat seama că această ”marfă” politică nu se mai vinde, s-au gândit că trebuie schimbat ceva pentru ca oamenii să creadă din nou. Au schimbat culoarea, au găsit în interior lider – Maia Sandu, au investit bani, au făcut-o președinte, iar acum vor să facă acest rebranding ”galben” la guvern și la parlament ”, a adăugat Igor Dodon.

– Cel mai mare ”bespredel” din această țară l-ați făcut voi, nu altcineva. Ați fost miniștri, deputați, ați votat cu ambele mâini pentru furtul miliardului”, a conchis el.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata