VIDEO//Dodon: „Dacă vin ăștia cu Harvard, care umblă cu gentuțele în spate și preiau guvernarea, o să fie haos total”

Liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat că Partidul Socialiștilor a adresat o scrisoare oficială președintelui Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, cu propunerea de a crea un bloc electoral pentru alegerile anticipate din 11 iulie. Declarația a fost făcută de liderul PSRM în cadrul emisiunii sale săptămânale.

(Igor Dodon, liderul PSRM)

„Vreau să vă informez că noi am adresat o scrisoare, semnată de mine, pe numele domnului Voronin, cu propunerea de a crea un bloc electoral. Noi suntem gata să facem acest lucru. Trebuie să le lăsăm pe toate în trecut. Multe de rău a vorbit Voronin despre mine, ne-a criticat. Noi i-am criticat. Dar când e vorba despre interesele statului, interesele țării, populației, haideți să lăsăm totul la o parte și să salvăm țara”.

Igor Dodon a mai declarat că, în orice caz, săptămâna viitoare, socialiștii vor merge și se vor înregistra în calitate de concurent electoral și, în acest sens, sunt două variante: ori bloc electoral cu PCRM, ori PSRM merge separat.

Ieri, Comuniștii au anunțat că sunt pregătiți să formeze un bloc electoral comun cu PSRM. Vladimir Voronin și secretarul Comitetului Central al formațiunii, Oleg Reidman, vor continua consultările cu socialiștii în acest sens.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata