VIDEO// Dodon: „Oamenii cu care mă întâlnesc îmi spun că cei de peste hotare n-ar trebui să decidă soarta celor de aici, din țară”

Liderul PSRM, Igor Dodon, în cadrul emisiunii săptămânale, a declarat că oamenii cu care se întâlnește prin teritorii sunt „cam de aceeași părere”, în sensul că nu sunt de acord ca cei stabiliți peste hotare să poate merge la vot și, în așa fel, să decidă soarta celor care trăiesc în Moldova.

„Eu am văzut foarte multe discuții, proteste, alții chiar merg în instanța de judecată. Oamenii, astăzi, aici, dar nu este opinia mea, ca să nu se creeze interpretări, oamenii mi-au spus un lucru foarte clar: „Domnule Dodon, de ce trebuie să decidă pentru noi ce care nu sunt în țară? Eu nu spun că sunt de acord sau nu cu ei, dar astfel de întrebări sunt la fiecare întrevedere”, a declarat Dodon.

Numărul secțiilor de vot trebuie să fie suficient pentru a asigura participarea tuturor celor care doresc să voteze la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, mai susține Igor Dodon, președinte al PSRM. Igor Dodon: „Noi trebuie să asigurăm dreptul la vot în mod egal, și celor din Occident, și celor din Rusia, și celor din Transnistria.”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata