VIDEO//Doi traficanți de droguri au incendiat apartametnul unui ofițer al Serviciului Informații și Securitate și au filmat momentul cu telefonul mobil

Doi traficanți de droguri au incendiat apartametnul unui ofițer al Serviciului Informații și Securitate, din sectorul Rîșcani al capitalei și au filmat momentul cu telefonul mobil, scrie Vadim Ungureanu pe pagina sa de Telegram.

Cei doi, în vârstă de 27 și 28 de ani, au fost identificați pe urme fierbinți și reținuți de ofițerii SIS, care au stabilit că aceștia ar mai fi executat cel puțin zece incendieri la comandă în Chișinău.

Luna trecută, ofițerii SIS au deconspirat o amplă rețea de trafic de droguri, care prin intermediul aplicației Telegram, în timp de o lună, ar fi plasat în ascunzișuri speciale din capitală, cel puțin 1600 de pachețele cu substanțe narcotice. Operațiunea s-a soldat cu reținerea întregii rețele, inclusiv a liderilor, aproximativ 15 persoane, dintre care și cetățeni străini din Siria și Kazahstan.

La finele anului trecut, în sectorul Ciocana, două persoane necunoscute au incendiat mașina procurorului Pavel Vinițchi, care a documentat mai multe scheme de trafic de droguri, inclusiv cele cu implicarea lui Oleg Pruteanu, alias Borman, însă de atunci nu a fost stabilit niciun suspect, dar și nici nu a fost reținută vreo persoană în acest caz.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata