VIDEO//Eplozie puternică într-un bloc de locuit din sectorul Botanica. Doi copii au fost transportați la spital

O deflagrație puternică s-a produs într-un bloc de locuit cu șase nivele de pe strada Independenței din capitală. Polițiștii spun că ar fi explodat o butelie de gaz, iar salvatorii IGSU au informat despre trei persoane traumatizate. Explozia s-a produs în jurul orei 20:00. La fața locului au intervenit patru echipaje ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

În urma exploziei, într-o bucătărie comună au fost afectate geamurile și ușile, în apartamentele de la etajele 1- 5 ale clădirii, iar pereții portanți nu au fost afectați.

Victime nu au fost raportate, însă doi minori în vârstă de 1 și 10 ani, precum și o femeie, au avut de suferit. Copiii au fost internați la Spitalul Clinic Municipal De Copii „Valentin Ignatenco” în stare stabilă satisfăcătoare. Cauza și circumstanțele producerii deflagrației urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Amintim că, acum peste doi ani, o explozie puternică s-a produs într-un bloc de locuit de pe bulevardul Moscova. Atunci, zece apartamente au fost afectate puternic, trei dintre planșee și mai mulți pereți exteriori fiind făcuți praf de suflul exploziei. Cinci persoane și-au pierdut viața, printre care un copil de numai patru ani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata