VIDEO//Filip, după ce formațiunea sa a fost părăsită de alți câțiva consilieri: „Borsetka a ajuns și la Strășeni”

„Borsetka a ajuns și la Strășeni și, așa cum spuneam anterior, a “convins” câțiva foști colegi să aleagă banul în locul faptelor. PDM a susținut Strășeniul cu proiecte și fapte concrete, cu investiții de milioane, așa că plecările de azi au un singur motiv: cel financiar. Altul, din textul semnat nici nu se desprinde. Culmea, primarul de la Pănășești nici nu era membru de partid, l-au pus să semneze că pleacă din partid doar ca să genereze vreo 2 titluri de știri (lucru care s-a și întâmplat rapid)”, a scris Pavel Filip pe rețelele sociale, după ce mai mulți consilieri locali și raionali și-au anunțat plecarea din Partidul Democrat,
„Se tem unii foarte tare că PDM va intra în Parlament și le va strica acolo calculele. E păcat că astfel de metode mârșave încă mai funcționează la unii. Știu sigur însă că strășenenii vor ști să facă diferența și să aleagă faptele”, a mai adăugat Filip.
Dimineață, cinci primari ai Partidului Democrat din Moldova (PDM) din raionul Strășeni anunță că părăsesc partidul, declarându-se independenți. Este vorba de parimarii din următoarele localități Greblești – Aliona Chircu; Rădeni – Petru Răbdău; Codreanca – Mihai Cotelea; Gălești – Budu Nicolae; Pănășești – Valeriu Bujoreanu și a consilierului raional – Alexandru Trohin.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata