VIDEO/ Igor Dodon: Deciziile de ieri arată că echipa PSRM este consolidată

Fostul președinte al țării, Igor Dodon, revine la cârma Partidului Socialiștilor. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței Consiliului Republican al formațiunii. Modificările în componența nominală a Comitetului executive au fost făcute de către Vlad Batrîncea, secretarul executiv al PSRM. El a propus ca în poziția sa să fie desemnat fostul lider socialist, Igor Dodon.

„Vlad Batrîncea rămâne în componența echipei, în conducerea partidului. Mai departe, echipa consolidată merge înainte și facem tot posibilul pentru a duce schimbări majore care așteaptă cetățenii Republicii Moldova”, a menționat Vlad Batrîncea.

La rândul său, fostul șef de stat a ținut să accentueze în cadrul conferinței de presă că echipa socialistă va fi mai consolidată și va continua să opteze pentru înlocuirea puterii de la Chișinău.

„Astăzi, Partidul Socialiștilor, echipa socialistă este unica care poate fi la guvernare în locul partidului Maiei Sandu și a Maiei Sandu. Deciziile de ieri arată că PSRM este consolidată și noi suntem gata să facem față la toate provocările care sunt acum”, a spus Igor Dodon.

În cadrul ședinței de ieri, Consiliul Republican al PSRM a mai decis ca Vlad Batrîncea să fie înaintat în calitate de președinte al fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, iar Zinaida Greceanîi să fie aleasă în funcția de Președinte de Onoare al PSRM.

În octombrie 2021, Igor Dodon a anunțat că renunță la mandatul de deputat și cedează conducerea PSRM unui organ colegial.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata