VIDEO/ Ilan Șor: „Marina Tauber va transforma orașul Bălți într-un oraș de vis”

Marina Tauber va transforma Bălțiul într-un oraș de vis. Aceasta este convingerea liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, care a venit cu un mesaj pentru bălțeni, odată cu prezentarea programului formațiunii de dezvoltare a orașului. El a adăugat că Partidul „ȘOR” a demonstrat de nenumărate ori că își respectă angajamentele față de oameni, că nu își minte alegătorii și că realizează tot ceea ce promite.

„Fiecare dintre noi vrea să trăiască într-un oraș frumos, cu o calitate bună a vieții, altfel spus, într-un oraș de vis. Un oraș de vis înseamnă o localitate cu drumuri bune, curți renovate și curate, cu toate străzile iluminate, cu transport nou și modern, gratuit în orele de vârf, unde familiile, tinerii, vârstnicii beneficiază de facilități, unde oamenii au parte de confort și siguranță. Un oraș de vis este o localitate de unde nimeni nu ar vrea să plece și unde fiecare ar vrea să revină. Orașul Bălți este un oraș măreț, cu o istorie bogată. Sunt convins că, împreună cu dumneavoastră, vom reuși să creăm un oraș de vis, care, cu mândrie, va avea dreptul să se declare o adevărată capitală a nordului”, a adăugat Ilan Șor.

Alegerile locale noi vor avea loc în data de 21 noiembrie. Candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, figurează cu numărul 9 în buletinul de vot.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata