VIDEO// Ilan Șor propune probarea unei legi prin care să fie aplicată pedeapsa penală pentru neîndeplinirea promisiunilor electorale

Ilan Șor scrie pe facebook că pledează pentru aprobarea unei legi prin care să fie aplicată pedeapsa penală pentru neîndeplinirea promisiunilor electorale: E un tip special de fraudă.

Dacă politicienii ar îndeplini cel puțin o treime din ceea ce le-au promis cetățenilor, în acești 30 de ani, demult am fi avut aici o Elveție. Minciunile politicienilor deformează gândirea oamenilor, îi fac cinici, îi lipsesc de posibilitatea de a face o alegere conștientă și obiectivă, declară deputatul fugar Ilan Șor, condamnat de prima instanță la 7,5 ani de închisoare.
Partidul „ȘOR” consideră aceasta drept un tip special de fraudă, care ar trebui pedepsită penal. Iată de aceea, propunem aprobarea unei legi prin care să fie aplicată pedeapsa penală pentru neîndeplinirea promisiunilor electorale. Vom insista asupra adoptării unei astfel de legi, a adăugat fostul primar de Orhei.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata