VIDEO//Încă o ședință amânată în dosarul lui Ilan Șor. Avocații acestuia nu s-au prezentat la ședință

Ședința de judecată în dosarul lui Ilan Șor, care urma să se desfășoare pe 13 aprilie la Curtea de Apel Cahul a fost amânată. Magistrații susțin că s-a luat această decizie din cauza că au lipsit avocații inculpatului. De cealaltă parte, apărătorii susțin că angajații Curții de Apel Cahul nu ar ține cont de normele impuse în contextul pandemiei și le reproșează judecătorilor că nu le-au oferit informațiile pe care le-au solicitat anterior, scrie newsmaker.md.

Următoarea ședință de judecată este planificată pentru joi, 15 aprilie.

„Ședința amânată, dat fiind faptul că lipsesc apărătorii inculpatului și este imposibil de a continua examinarea cauzei se dispune amânarea ședinței de judecată pentru data de 15.04.2021 ora 09-00 care a fost stabilită anterior”, se arată într-o înștiințare publicată pe site-ul instanței.

Pe de altă parte, avocații lui Ilan Șor susțin că au venit la Curtea de Apel Cahul și acuză magistrații că nu țin cont „de normele dictate de autorități în contextul pandemiei de coronavirus”. În acest sens, apărătorii au cerut solicitat intervenția poliției în cadrul ședinței din 13 aprilie.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata