VIDEO// Încăpățânarea unui șofer beat din Sângerei, care circula cu viteză: „Mai bine provoc un accident, decât să opresc mașina”

Un șofer beat a provocat un accident grav la Sîngerei. Oamenii legii l-au somat să oprească, întrucât se deplasa cu 113 km/h, însă șoferul nu s-a conformat și a intrat cu mașina într-un alt automobil care era parcat pe marginea carosabilului.  „Mai bine provoc o tragedie, decât să opresc mașina”, a spus șoferul.

Potrivit poliției, acesta se deplasa cu 113 km/h pe drumul local din apropierea satului Mîndreștii Noi, raionul Sîngerei. Polițiștii de patrulare imediat l-au somat să oprească mașina, însă conducătorul auto nu s-a conformat cerințelor legale, accelerând viteza și punând în pericol alți participanți la trafic.
Pe strada Independenței din orașul Sîngerei, conducătorul auto, din cauza vitezei, s-a ciocnit într-o mașină Toyota Corolla, care era parcată pe marginea carosabilului. La volanul mașinii se afla un bărbat de 60 de ani, locuitor al satului Mereni, raionul Anii Noi, în stare de ebrietate.
În urma accidentului rutier, bărbatul a fost transportat la SR Sîngerei pentru îngrijire medicală.

 

Actualemente, cazul este documentat pentru depășirea limitei de viteză, stare de ebrietate avansată la volan, nestoparea mașinii la indicațiile polițiștilor și provocarea unui accident rutier.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata