VIDEO/ „Jos Maia Sandu, Jos Guvernul”. Proteste la Orhei, în frunte cu Marina Tauber

Deși situația epidemiologică din raionul Orhei nu este mai bună ca în alte localități, autoritățile raionale și deputații din partea Partidului Șor au organizat un protest, în care au cerut demisia Maiei Sandu și a Guvernului Gavrilița. Scandalul s-a iscat după Comisia Teritorială Extraordinară de Sănătate Publică Orhei a decis ca școlile să activeze în regim obișnuit.

„Jos Guvernul, jos guvernul”!

(Marina Tauber, deputată Șor)

„Orhei este sebastionul libertății. Nimeni nu poate să ne închidă gura. Dacă noi vrem să ne expunem părerea, înseamnă că noi facem acest lucru. DVS. cunoașteți că Comisia Națională, împreună cu Guvernul și majoritatea PAS, au luat mai multe decizii contra poporului moldovenesc și continuă în fiecare zi acest lucru”.

Anterior, în legătură cu situația de la Orhei, Guvernul Republicii Moldova a precizat că deciziile anunțate de către Comisia Extraordinară de Sănătate Publică din Orhei sunt nule, iar derogarea de la deciziile Comisiei Naționale Extraordinară de Sănătate Publică sunt o încălcare a legii.

Între timp, Ministerul Sănătății a anunțat că numărul cazurilor de infectare cu virusul Covid în rândul copiilor din Republica Moldova a crescut de patru ori în ultima săptămână

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata