VIDEO//Maia Sandu, la Cahul: „„Ne dorim cu toții ca familiile noastre să rămână acasă, în Moldova”

În cadrul vizitei de lucru pe care a întreprins-o sâmbătă la Cahul, Maia Sandu, a vizitat expoziția de desene realizate de către copii cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei.

„Toate familiile din Moldova merită să trăiască bine – copiii alături de părinți, bunicii alături de nepoți. Asta ne dorim cu toții – ca familiile noastre să rămână acasă, în Moldova. Azi, de Ziua Internațională a Familiei, m-am bucurat să admir desenele realizate cu prilejul acestei sărbători de către talentații copii din orașul Cahul. Le doresc tuturor familiilor să trăiască în pace și înțelegere!”, a spus doamna Maia Sandu.

Pe finalul vizitei la Cahul, în drum spre Chișinău, șefa statului a făcut un popas în satul Borceag. Din această localitate, în timpul campaniei de lectură pe care Președintele Maia Sandu a lansat-o în luna februarie, a venit un răvaș de la doamna educatoare Natalia Ozerova și 17 dintre învățăceii ei de la Grădinița „Romanița”.

„Copiii mi-au scris cât de mult le place să citească și câtă bucurie le-ar face să aibă mai multe cărți la grădiniță. Astăzi le-am dus cu mult drag, fiecăruia dintre micuții semnatari, câte o „Albinuța” de Grigore Vieru, iar pentru grădiniță am oferit mai multe volume de poezie. Copiii au fost entuziasmați de cărți. Eu îmi doresc ca fiecare copil din Moldova să se poată bucura de cărți bune, de educație de calitate și să crească fericit alături de familie”, a afirmat șefa statului.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata