VIDEO// Maia Sandu, la Telenești: „Oamenii cer schimbări care să le facă viața mai bună, ca să poată munci și trăi bine acasă”

Președintele Maia Sandu a mers într-o vizită de lucru la Telenești, acolo unde a discutat problemele cu care se confruntă oamenii de acolo. Șeful statului a promis mai mulți bani, inclusiv finanțare externă, pentru întreprinderile mici și mijlocii, pentru agenții economici care au avut de suferit de pe urma pandemiei și calamităților naturale.

„Mi-am petrecut ziua la Telenești, unde m-am întâlnit cu mici antreprenori, lucrători din domeniul medical, primari, directori de instituții educaționale. Și aici, oamenii cer schimbări care să le facă viața mai bună, ca să poată munci și trăi bine acasă. Antreprenorii așteaptă sprijin real de la Guvern, ca să iasă din criza în care i-a adus pandemia. Medicii – spitale moderne și salarii bune. Primarii – finanțare corectă pentru a dezvolta localitățile pe care le conduc și, mai ales, libertatea de a-și face lucrul fără intimidări prin controale abuzive”, a transmis președintele țării.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata