VIDEO//Maia Sandu spune că familia sa ar fi urmărită de poliție

Președintele Moldovei Maia Sandu spune că de ceva timp, membrii familiei sale ar fi urmăriți. Șeful statului a vorbit despre acest lucru în cadrul unei emisiuni de la TV8, unde a mai menționat că de acest lucru s-ar face vinovat chiar ministrul de Interne, Pavel Voicu.

(Maia Sandu, președintele Moldovei)

„ –Ministrul de Interne a dispus urmărirea membrilor familiei mele. Pe mine el nu mă poate urmări, deoarece eu am pază de stat. Dar el se poate ocupa de membrii familiei mele. Este ceva ilegal. Este un abuz, dar asta se întâmplă. Sunt niște elemente de sistem abuziv. Nu vreau să dau mai multe detalii, dar am aceste informații.  –Și de cât timp? –De câteva săptămâni, cel puțin.”

Cu toate acestea, Maia Sandu a spus că nu va depune nicio plângere în acest sens.

În replică însă, potrivit sputnik.md, Pavel Voicu a respins toate acuzațiile, precizând că șeful statului a coborât la nivelul bârfelor și sfaturilor foarte ieftine.

„Doamna Președinte, din lipsa de idei constructive și proiecte care să vină în beneficiul cetățenilor a ales să atace instituțiile care nu au nimic cu politica. Presupun că doamna Președinte este supărată că insist să fie promulgată legea care să permită semnarea unui acord de donație a peste 19 milioane de dolari pentru procurarea autospecialelor destinate IGSU”, a mai declarat Voicu.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata