VIDEO/ Moldova, revenire de scor spectaculoasă în meciul cu Polonia

Naționala Moldovei a obținut o victorie istorică împotriva reprezentativei Poloniei, scor 3-2, în cel de-al patrulea meci din preliminariile Campionatului European 2024, grupa E. Oaspeții au marcat 2 goluri în prima repriză, prin Arkadiusz Milik și Robert Lewandowski.

Tricolorii însă au răsturnat rezultatul în partea a doua a meciului. În debutul reprizei secunde, Ion Nicolaescu a înscris cu un șut necruțător de la 22 de metri, iar în minutul 79 a egalat la doi după o fază individuală de senzație. Au fost reușitele cu nr. 11 și 12 ale atacantului nostru pentru Naționala Moldovei în cele 35 de partide jucate! Atacantul echipei Beitar Ierusalim a depășit astfel recordul selecționerului Serghei Cleșcenco (11 goluri), care data din anul 2006. Golul victoriei a fost marcat de Vladislav Baboglo, cu capul, în minutul 85.

Dorian Răilean și Nichita Moțpan au bifat în această seară a 10-a partidă pentru tricolori.

În celălalt meci al grupei, Insulele Feroe – Albania 1-3. În clasamentul grupei conduce Cehia, cu 7 puncte. Urmează Albania, cu 6 puncte, Moldova, 5 puncte, Polonia, 3 puncte, și Feroe, 1 punct. Pentru echipa antrenată de Serghei Cleșcenco urmează meciul cu Feroe, în deplasare, pe 10 septembrie.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata