VIDEO/ Momentul unui jaf armat comis în 2014, când a fost împușcat un bărbat și furate 1,5 milioane de lei

Curtea de Apel i-a condamnat pe cei patru indivizi implicați în jaful armat de la „Metro”, din 2014, care s-a soldat cu decesul unui incasator și rănirea altor doi, dar și dispariția a 1,5 milioane de lei, scrie Vadim Ungureanu pe rețelele sociale. Doi au fost condamnați la 25 de ani de pușcărie, iar alții doi – cu detenție pe viață.

Unul dintre ei a fost lunetist, altul era trăgător la țintă profesionist, iar ceilalți 2 au lucrat anterior în calitate de incasatori.

În cadrul perchezițiilor la domiciliile suspecților, oamenii legii au ridicat pistoale automate AK și GLOK modernizate, o armă cu țeavă tăiată, 5000 de cartușe de diferit calibru, 16 explozibile, 23 de încărcătoare pentru Kalashnikov, 4 veste antiglonț, aproximativ jumătate de kg de trotil, dar și un pistol ce aparținea incasatorului ucis.

În 2014, poliţia a reţinut cinci persoane şi a confiscat mai multe arme în cadrul unei ample acţiuni în cazul jafului armat comis în urmă cu o lună la un centru comercial din Capitală. În urma atacului, un încasator a fost ucis. Oamenii legii au efectuat o serie de percheziţii în mai multe localităţi din ţară, inclusiv într-un apartament din Capitală, unde au fost găsite mai multe arme şi muniţii.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata