VIDEO/ Partidul Unității Naționale cere demisia lui Nicu Popescu

Partidul Unității Naționale cere demisia ministrului de Externe Nicu Popescu şi „condamnă duplicitatea guvernării PAS”. „În urma vizitei de la Moscova şi a întâlnirii cu Serghei Lavrov, ministrul rus de externe, Nicu Popescu a făcut mai multe declarații scandaloase şi iresponsabile, care afectează grav suveranitatea şi independența R. Moldova”, se spune într-o declarație a PUN. Ei au mai cerut și retragerea lui Nicu Popescu din delegația Republicii Moldova, care o va însoți pe președintele Maia Sandu în vizita de la București, planificată pentru ziua de marți, 23 noiembrie.

La protestul organizat astăzi de PUN a răsunat din boxe imnul URSS, iar Octavian Țîcu, liderul partidului, a precizat că este dedicație ministrului de Externe, Nicu Popescu.

I-am pus ministrului Popescu melodiile lui preferate, atât imnul URSS-ului, cât și „Șiroca strana moia rodnaia”, pentru că afecțiunea lui pentru acest stat este mai mare decât interesele naționale ale românilor, implicit a celor două state românești.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata