VIDEO/ Polițiștii au evacuat corturile instalate pe carosabilul din centrul Capitalei

Oamenii legii au intervenit în această dimineață în forță și au reușit să evacueze într-un timp scurt corturile instalate de protestatarii Partidului Politic ȘOR în perimetrul bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt, ce cuprinde Parlamentul și Președinția.

Protestatarii nu au opus rezintență poliției, care în câteva minute a strâns toate corturile de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

La scurt timp după acțiunile poliției, traficul rutier a fost reluat.

Amintim că, protestatarii care au participat la manifestația din 9 octombrie din fața Președinției și Parlamentului au instalat corturi pe carosabil și au blocat traficul rutier, atât poliția, guvernarea PAS, cât și Primăria Capitalei s-a acuzat reciproc de faptul că sunt responsabili de a înlătura obstacolele ce au dus la suspendarea traficului.

Între timp, astăzi, 10 octombrie, traficul din Capitală a fost dat peste cap din cauza blocării acestei porțiuni de traseu, iar șoferii și locuitorii capitalei s-au pomenit în situația când au stat în trafic ore în șir pentru a ajunge la serviciu din cauza ambuteiajelor.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata