VIDEO/ Primarul unui sat, prins beat criță chiar în timpul orelor de muncă. Momentul în care cade”

Primarul satului Pelinia din raionul Drochia a fost prins beat chiar în timpul orelor de muncă. Deși la început, alesul local a fost de acord să treacă testul alcooscopic, s-a răzgândit în doar câteva minute. Acesta a părăsit în fugă biroul, evitând să vorbească cu jurnaliștii de la NordNews

Ieri, aproape de ora 16.00, jurnaliștii Nord News au fost sesizați de către o angajată a Primăriei din Pelinia, că primarul satului, Titus Sărăteanu, a consumat băuturi alcoolice la locul de muncă, împreună cu secretarul său. Alesul local a încercat să scape de jurnaliști și chiar a agresat echipa de filmare.  

„- Dle Titus, am fost sesizați de către o locuitoare că dvs sunteți la serviciu în stare ebritetate. – Eu nu știu cine va zis asta. –Dvs ați fi gata să treceți acum un test alcoolscopic și să demonstrați acest lucru? –Da, desigur. –Atunci așteptăm echipa de poliție. –Da, așteptăm să vină!

” –Noi avem o informație că dvs ați venit la muncă în stare de ebrietate. –Așteptați echipajul de poliție să demonstrați acest lucru, eu ce am cu asta?”

„–Haideți să așteptăm echipajul de poliție, să treceți testul alcooscopic. Dvs sunteți primar, de ce ați venit la muncă în stare de ebrietate? –Dvs nu aveți dreptul să vorbiți cu mine în așa hal. ”

” –Dvs ați consumat băuturi alcoolice? –NU. Absolut deloc. –Păi de ce evitați să așteptați echipajul de poliție și să treceți testul alcoolscopic? –Păi, duceți-vă și dați-l dvs. ”

” –Dvs duceți-vă la primăria și așteptați, eu acuș o să vin. –Nu, dvs o să plecați acasă și o să vă închideți și iarăși o să ieșiți în lumină bună. ”

” –De la dvs miroase a alcool sau probabil a dezinfectant. –Dle Sărăteanu, cât alcool ați consumat? –Eu nu am consumat nimic. Dvs sunteți o presă galbenă care căutați permanent. –Aoleu, dacă primarul consumă alcool la serviciu în stare de ebrietate înseamnă că noi suntem o presă galbenă? – Nu consumă. Trebuie să demonstrați asta! –Păi, vine poliția dle primar! –Păi, lasă să vină, foarte bine! ”

” –Dle primar, așteptați să vină poliția, să vadă acești micuți cum primarul lor consumă alcool. DE CE MĂ LOVIȚI? DE CE MĂ LOVIȚI? –Pentru că dvs mă ofensați. ”

” –Nu am consumat. –Păi dacă doriți dvs să spulberați această minciună, așteptați poliția să demonstrați asta! – Eu cu presa galbenă nu discut. Dvs doriți să vă fac plăcerile și să vă aduc popularitatea dvs. Mai bine filmați cum copii joacă –Noi am filmat. –Nu ați filmat nimic. Nu vă intereseazsă stadionul pe voi deloc. ”

” – Nu știu de unde a luat el informații precum că eu am băut alcool. –Dle Sărăteanu, recunoașteți că ați băut alcool? –Nu recunosc absolut nimic. ”

 Într-un final, pentru a scăpa de oamenii presei, Titus Sărăteanu a luat-o la sănătoasa.

 Jurnaliștii au depus o plângere la poliție pentru faptul că au fost agresați fizic.

„–Noi am sunat, el deja a fugit! –Hai să mergem la sectorul de poliție, să scrieți o plângere.- Da, mergem. ”

” – Asta e cererea dvs. În urma constatărilor ați avut de suferit? – Da, exact! ”

Titus Sărăteanu a fost ales primar de Pelinia în anul 2015. Acesta este deja la al doilea mandat.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata