AUDIO/ Procurorii cer 10 ani de închisoare pentru fostul edil al capitalei, Dorin Chirtoacă

Procurorii cer 10 ani de închisoare pentru fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, în dosarul parcărilor cu plată. Anunțul a fost făcut chiar de ex-Primarul general, care se declară nevinovat și acuză procurorii de acțiune la comandă.

„Un dosar fabricat la comanda politică a mafioților Plahotniuc și Dodon. Am demontat a doua oară, paragraf cu paragraf, falsurile și insinuările lor. Nu voi face niciun comentariu până la pronunțarea soluției de către instanță. Public însă toată informația pe care o am la dispoziție, așa cum am făcut-o întotdeauna”, a scris acesta pe Facebook.

În context, Chirtoacă a ținut să menționeze că se va adresa, din nou, Ambasadelor Europene și Ambasadei SUA, precum și organismelor internaționale „în legatură cu abuzurile procurorilor, care au format ei, deja, o mafie”.
„Sper să existe reacții si în societate în legatură cu aceste derapaje de la normele democratice, în caz contrar nu pot decât să „mulțumesc” pentru „acțiune” și „solidaritate””, a conchis Chirtoacă.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata