VIDEO/ PSRM, replică pentru Alexandr Nesterovschi: „Acest mandat nu îi aparține”

O nouă lovitură pentru Partidului Socialiștilor. Deputatul Alexandr Nesterovschi a părăsit atât formațiunea, cât și fracțiunea PSRM-ului și a anunțat că va continua în Parlament ca ales al poporului neafiliat. De asemenea, Nesterovschi a mai spus că va susține Mișcarea Pentru Popor.

Drept replică la această decizie, în cadrul unei conferință de presă, secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea l-a acuzat pe Alexandr Nesterovshi că a trădat interesele alegătorilor și ale cetățenilor.

„Domul Nesterovschi este așteptat la fracțiune și, or revine în echipă și își expune public poziția că cererea nu a fost scrisă de dumnealui, dumnealui doar a subsemnat-o, or depune mandatul și îl întoarce poporului, sutelor de mii de cetățeni ai Republicii Moldova care au votat partidul nostru la alegerile parlamentare anticipate. Acest mandat nu îi aparține dumnealui, aparține partidului, aparține alegătorilor”, a spus Vlad Batrîncea.

Totodată, Batrîncea a reiterat că Partidul Socialiștilor condamnă traseismul politic.

„Organele de drept trebuie să investigheze mai multe cazuri și atunci când sunt puse presiuni din partea regimului, dar și atunci când sunt încercări din partea pretinsei opoziții de a arăta că din PSRM pleacă membrii de echipă”, a adăugat Vlad Batrîncea.

Plecarea lui Alexandr Nesterovschi nu este prima din PSRM. Recent, deputatul Gaik Vartanean a părăsit partidul și s-a alăturat echipei actualului primar de Chișinău, Ion Ceban.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata