VIDEO//Șor: „Da, vorbesc cu Plahotniuc. Am cumpărat un avion de la el”

Prietenia dintre fugarii Ilan Șor și Vladimir Plahotniuc rămâne una adevărată, chiar dacă cei doi s-au văzut ultima dată în 2019, declară însuși fostul primar de Orhei. Astfel, în cadrul unei emisiuni de la TV8, acesta a recunoscut că vorbește periodic cu ex-liderul Partidului Democrat, subiectele abordate de către cei doi fiind despre viață, familie și copii.

„–Vladimir Gheorghevici, pentru mine, în primul rând este un om. Pentru mine el este un om pe care îl respect, deoarece eu cred că mult lucruri pe care le-a făcut, repet, multe, pentru țară, au fost făcute bine. –Când ați vorbit ultima dată la telefon? –Câteva săptămâni în urmă. –Spuneți-ne despre ce vorbiți? –Am vorbit despre viață, familie, copii, tot despre ce vorbesc oamenii apropiați între ei, pe lângă alte subiecte”.

Mai mult, Șor a recunoscut și despre faptul că a făcut afaceri cu Plahotniuc, cumpărând de la acesta anterior un avion.

„ –De la el am cumpărat un avion, în 2010, compania mea a cumpărat, un lucru foarte important. –În afară de avion? –Am mai cumpărat diferite active, dar nu ar trebui să fie făcute publice sumele, adevărat?”.

Amintim că Ilan Șor, care a fost condamnat în prima instanță în vara anului 2017, la șapte ani și șase luni de închisoare, în dosarul fraudei bancare, a dispărut fără urme în 2019, imediat după schimbarea puterii politice din Moldova. La fel a procedat și Vladimir Plahotniuc.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata