VIDEO/ Tauber: „Suntem siguri că vom obține victoria la Bălți. Îi mulțumesc lui Ilan Șor”

Candidatul desemnat de Partidul „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, a fost înregistrată oficial în cursa electorală pentru alegerile locale noi din 21 noiembrie. În această dimineață, Marina Tauber a mers la Consiliul electoral de circumscripție din Bălți, pentru a-și ridica legitimația de candidat. Aceasta s-a arătat încrezătoare că va câștiga fotoliul de primar de Bălți.

(Marina Tauber, „Șor”)

„În spatele nostru, frumoasa primărie a municipiului Bălți, care, sunt sigură, va deveni casa noastră, la fel cum va fi pentru fiecare locuitor din Bălți, ceea ce nu este în prezent. Noi suntem siguri de victoria noastră, noi suntem siguri în victoria Municipiului Bălți”.

Candidatul Partidului „Șor” pentru funcția de primar al municipiului Bălți va fi cu numărul 10 în buletinul de vot la scrutinul local din 21 noiembrie.

Pentru zece candidați înregistrați Bălți a început deja campania electorală. Este vorba despre: Boris Marcoci, Ion Starciuc, Maxim Burduja, Alexandr Nesterovschi, Nicolai Grigorișin, Ivan Tulburi, Nicolae Chirilciuc, Fiodor Ghelici, Marina Tauber și Daria Fiodorova.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata