VIDEO/ Termoelectrica are un nou director interimar

În cadrul unui briefing de presă, pe 28 iulie, a fost anunțat noul director interimar al Termolectrica, Iurie Rozlovan . Acesta a fost prezentat de ministrul Energiei, Victor Parlicov.

„Pe termen scurt trebuie să asigure intrare în sezonul rece si pregătirea interpreinderii pentru sezonul de iarnă, să avem căldură, energie, să nu avem intrereruperi,  sabotaj. A lucrat la Termocom, la Termoelectrica, cunoaște întreprinderea, stăpânește bine partea tehnică, respectiv avem încrederea că dumnealui va putea asigura această intrare liberă”, a spus Parlicov 

Noul șef de la Termoelectrica va trebui să facă și revizie în privința achizițiilor de la întreprindere și să verifice vânzările de active, a mai menționat ministrul.

„Dumnealui are mână liberă în tot ce ține de structură, echipă, ne așteptăm ca în maxim 2 săptămâni să vină cu o propunere de modificare a organigrame a întreprinderii, să-și aleagă echipa cu care vrea să meargă înainte și pentru care va purta răspundere personală”, a accentuat Victor Parlicov.

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata