VIDEO/ Un bărbat din Dondușeni, reținut fiind suspectat de șantaj și viol în privința fostei nurori

Un bărbat de 51 de ani a fost reținut fiind suspectat de șantaj, viol și încălcarea inviolabilităţii vieţii personale. Suspectul, locuitor al raionului  Dondușeni, în luna iulie a anului trecut, aflându-se în orașul Oberhausen din Germania, a estorcat de la o femeie de 30 de ani 2000 de euro, insinuându-i o presupusă datorie. Acesta își amenința victima, fosta noră, care locuia tot în același oraș din Germania, cu  publicarea unor imagini cu caracter intim ale acesteia.

Mai mult, bănuitul i-a cerut femeii să întrețină cu acesta un raport sexual, să-i transmită poze intime, asigurând-o că nu le va răspândi, în schimb  pretinsa datorie nu trebuie întoarsă.

La câteva zile, victima s-a dus la domiciliul suspectului și i-a transmis o parte din banii ceruți – 700 de euro. În acel moment, bărbatul a constrâns-o fizic și a întreținut cu ea un raport sexual forțat, scena fiind înregistrată pe ascuns de către bărbat. 

La sfârșitul anului 2022, victima a revenit în Republica Moldova și a sesizat polițiștii de investigație.

În urma măsurilor speciale de investigație și acțiunilor de urmărire penală întreprinse, la data de 21 februarie, suspectul a fost reținut în timp ce încerca să părăsească hotarele țării. De la el a fost ridicat obiectul infracțiunii – telefonul mobil.

La moment, bănuitul se află în arest pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat acesta risca până la 10 ani de închisoare.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata