VIDEO/ Un student moldovean s-a înecat într-un râu din Timișoara. Tocmai își sărbătorise ziua de naștere

Un tânăr de 19 ani din Republica Moldova, care era student la o universitate din orașul românesc Timişoara, a murit după ce a căzut în râul Bega.

În data de 21 februarie, în jurul orei 04.00 dimineața, doi studenți care se îndreptau spre Complex au sunat la 112 după ce au văzut că un bărbat era căzut în râul Bega, în zona Parcului Copiilor. La fața locului au intervenit mai multe echipe de pompieri și scafandri care au inițiat căutările.

După ore de căutări, scafandrii au descoperit trupul neînsuflețit al tânărului în apropiere de Pasarela Îndrăgostiților de la Parcul Copiilor.

(Zorița Mircov, ISU Timiș)

„Au fost alertate toate unitățile de intervenție ale Inspectoratului, precum și scafandri din cadrul județelor Arad și Timișoara”.

Ulterior, oamenii legii au reușit să stabilească identitatea tânărului decedat. Este vorba despre un student din Republica Moldova. Avea 19 ani și tocmai își sărbătorise ziua de naștere.

Reprezentanţii Poliţiei Timiş au anunţat că a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care a avut loc incidentul

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata