VIDEO/ Usatîi, din Slovenia: „Cei care l-au reținut pe Stoianoglo nu știu diferența dintre un fier de călcat și Codul Penal”

Ex-primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi, a venit cu o reacție privind reținerea lui Alexandr Stoianoglo, care a fost reținut pentru 72 de ore, ca, mai apoi, procurorul de caz să ceară 30 de arest preventiv pentru procurorul general suspendat . Politicianul a caracterizat tot ceea ce se întâmplă în Moldova în ultimele zile drept haos.

 (Renato Usatîi)

„Ceea ce s-a întâmplat aseară, credeți-mă, că chiar și cei care astăzi aplaudă, chiar și voi, țineți minte, că o să treacă nu ani, ci doar câteva luni până când o să vă mâncați mâinile cu care ați aplaudat „bespridelul”. Stoianoglo n-a vrut să fie iubit de presă, iar el pentru asta a răspuns. A plătit doar pentru că se ocupa de treburile sale”.

Fostul primar de Bălți a mai declarat că Procurorul general legal al Moldovei este Alexandr Stoianoglo, iar ceea ce face astăzi guvernarea actuală este ceea ce a făcut și Vladimir Plahotniuc.

Usatîi a făcut un apel către toți primarii și afaceri din țară, să iasă la proteste în Chișinău și să ceară libertatea lui Stoianoglo.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata