VIDEO/ Vlogger-ul Dima White, trimis în arest la domiciliu, a fost surprins pe străzile capitalei

Deși se află în arest la domiciliu, Dima White a fost surprins pe străzile Capitalei. Secvențele video au fost expediate de martori la adresa redacției Realitatea.

„Pe data de 30 august 2023 mai multe instituții mass-media au postat că arestul la domiciliu pentru blogerul Dima White (acuzat

că ar fi plătit mai multe fete inclusiv minore, ca să le atingă la zonele intime) a fost prelungit pentru încă 20 de zile, astăzi acesta a fost zărit la McDonalds Buiucani fără careva restricții. Drept dovadă anexez pozele și video de pe camera de bord”, notează persoana care ne-a expediat secvența.

Redacția Realitatea a solicitat reacția PCCOCS pe marginea cazului. Revenim cu alte detalii la subiect, imediat ce avem informații de la procurori.


Dima White a fost reținut pe 17 iulie. Se investighează cazul unei adolescente de 17 ani, mama căreia l-a denunțat, după ce tânărul ar fi determinat minora, în schimbul sumei de 1500 lei, să-și arate sânii goi în fața camerei de filmat. Inițial, influencerul cu vârsta de 25 de ani, a publicat în primăvara acestui an un anunț pe contul său, în care invita fetele care aveau nevoie de un câștig să-l contacteze. Potrivit informațiilor preliminare, adolescenta a apreciat anunțul cu un „like” și l-a informat în comentariu că ar vrea să participe într-o filmare. Atunci, bănuitul a contactat-o și au comunicat aproximativ o săptămână și jumătate, după care el ar fi revenit la propunerea de înregistrare a video a unor scene cu ea.

Mai mult, polițiștii spun că acesta s-a oferit să-i achite călătoria până la Chișinău, precum și i-a oferit un chipiu, pe care i-a cerut să-l poarte în timpul scenei. Prin urmare, așa cum situația financiară a familiei era dificilă, aceasta a acceptat, iar pe mamei i-a spus că pleacă la Chișinău, ca să participe la o manifestație.

Filmarea a avut loc într-o pădure din Chișinău, fără ca bănuitul să-i fi comunicat de la bun început că urma să-și ridice maioul, ca să-și arate sânii în filmare. Când bănuitul i-a dat amănuntele, inițial aceasta a refuzat, dar vlogherul ar fi convins-o când i-a reamintit despre faptul că-i va da bani și că înregistrarea va fi partajată doar unui grup restrâns de persoane.

În realitate, imaginile au apărut pe un grup cu peste 16.000 abonați pe aplicația Telegram. Ulterior, o parte din acesta a fost preluat și pe Tik-Tok, iar apoi a fost șters. Înregistrarea video, însă, a fost observată de mătușa adolescentei, care i-a anunțat mama și i-a retrimis și două secvențe ale înregistrării, care la rândul ei a depus denunțul la autorități. Judecătorii l-au plasat întâi în arest preventiv, apoi Dima White a fost transferat în arest la domiciliu.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata