VIDEO// Voronin, despre Grosu și Chirtoacă: „Dacă este necesar, îi vom arunca în Nistru și îi vom lăsa să înoate. Acum este cald, bine, vremea este bună”

Vladimir Voronin, cap de listă în blocul Comuniștilor și Socialiștilor la aceste alegeri, a venit cu un nou mesaj dur în adresa a doi politicieni: Igor Grosu și Dorin Chirtoacă. Pe primul, după cum spune Voronin într-un clip video sponsorizat de BECS, îl acuză de fascism, pentru că s-ar fi „comportat” indecent la ultimele alegeri. Pe Chirtoacă l-a criticat pentru felul în care a dat buzna peste mitingul electoral al BECS, organizat duminică.

„Dacă președintele PAS, acest fascist, Igor Grosu, se comportă la fel ca la ultimele alegeri de la Varnița, nu vom sta în brațe, vom mobiliza oamenii. La fel cum ieri Chirtoacă nu a trecut cu steagul și manierele sale românești, nici ei nu vor trece acolo, nu le vom permite în niciun caz. Dacă este necesar, îi vom arunca în Nistru și îi vom lăsa să înoate. Acum este cald, bine, vremea este bună”, a declarat Voronin.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata