VIDEO/ „Vremuri bune pentru voi, vremuri grele pentru noi”. Tauber, împreună cu mai mulți manifestanți, în fața Președinției

Partidul Șor și-a chemat susținătorii la un protest în fața Președinției. Protestatarii au cerut ca Maia Sandu să iasă să discute cu cetățenii și să  rezolve problemele cetățenilor. „Demisia! Jos corupția!”, au scandat protestatarii din fața instituției prezidențiale. Aceștia sunt nemulțumiți de înrăutățirea situației, pe fundalul creșterii tarifelor la resursele energetice.

 

În curtea președinției s-au adunat, potrivit organizatorilor, 50 de oameni, majoritatea pensionari, care au venit cu afișe imprimate cu facturile la gaz și mesaje contra partidului PAS.

(Marina Tauber, deputată „Șor”)

„Am venit aici ca să solicităm de la doamna președinte Maia Sandu soluționarea problemelor cetățenilor, pentru că mii de cetățeni ni se adresează cu problemele lor. Este vorba despre facturile mari la gaz și la alte servicii comunale”.

Partidul Șor a anunțat anterior că astfel de proteste ar putea fi organizate în mai multe localități din țară.

Prețurile majorate la gaz din acest an sunt cauzate de cotațiile la bursele europene. Totodată, Guvernul a instituit un mecanism de compensare pentru cetățeni și a anunțat că, în cazul în care prețurile se vor majora în luna ianuarie, va fi revăzut și procesul de compensare.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata