Viorel Morari rămâne în libertate

Fără succes pentru procurori. Viorel Morari rămâne în libertate. Curtea de Apel a respins recursul procurorilor, care au contestat hotărârea primei instanțe, informația în acest sens fiind confirmată pentru IPN de către avocatul fostului șef al Procuraturii Anticorupție.

Amintim, că anterior, imediat după ce Viorel Morari a fost reținut pe 19 ianuarie, fiind acuzat de exces de putere, fals în acte publice, reținerea sau arestarea ilegală și tragerea cu bună-știință la răspundere penală a unei persoane nevinovate, procurorii au înaintat un demers de aplicare a arestului preventiv în privința sa, dar aceasta a fost respins de către Judecătoria Chișinău.

Morari a mai fost reținut și în ianuarie 2020, fiind învinuit de abuz de serviciu, fals în acte publice și amestecul în înfăptuirea urmăririi penale. Cauza penală a fost expediată în instanța de judecată peste o lună. Tot atunci, Procuratura a anunțat că a inițiat încă un dosar, acesta fiind bănuit de îmbogățire ilicită și spălare de bani în proporții deosebit de mari, cu folosirea situației de serviciu.

Viorel Morari pledează nevinovat.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata