Vreme relativ frumoasă în weekend. De luni însă, temperaturile scad considerabil

Toamna autentică revine în prim-plan, începând cu acest sfârșit de săptămână, anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, valorile termice vor coborî puțin câte puțin, odată cu apariția ploilor de scurtă durată.

De asemenea, potrivit sinopticienilor, mâine, pe întreg teritoriul țării, cerul va fi în cea mai mare parte a zilei parțial senin, iar vântul va suflat slab și moderat. Totuși, în timpul căderii precipitațiilor, acesta s-ar putea intensifica.

Astfel, mai exact, valorile termice resimțite sâmbătă, la Nord, vor fi de +20 de grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +21 de grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre se va situa în jurul valorii de +22 de grade.

Noaptea, minima va oscila între +13 și +18 grade Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Hidrometeorologic, vremea de afară va redeveni frumoasă duminică, când maxima va urca până la +25 de grade, iar cerul va fi în cea mai mare parte a zilei senin. Ulterior însă, începând cu săptămâna viitoare, volorile termice vor coborî cu până la zece grade, ploile de scurtă durată vor fi tot mai insistente, iar vântul, care va bate moderat, se va intensifica seara și dimineața.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata