Vremea caldă rămâne în prim-plan. Prognoza meteo pentru ziua de marți

Tendința de încălzire a vremii rămâne în vigoare și în acest debut de săptămână, anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, care prognozează pentru următoarele zile valori termice ce vor urca chiar și până la +22 de grade. 

De asemenea, mai zic sinopticienii, marți, cerul va fi parțial senin, iar în primele ore ale dimineții, în zonele joase sau cele înalte, s-ar putea să apară ceața. Vântul va suflat slab și moderat.

Ce ține de valorile termice resimțite mâine, la Nord, acestea vor urca până la +17 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +20 de grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre se va situa în jurul valorii de +21 de grade.

Noaptea, minima va oscila între +3 și +7 grade Celsius.

Vremea de afară își va păstra tendința de încălzire și-n continuare, urmând treptat, treptat să se apropie de media normală pentru începutul lunii mai. Cerul va rămâne parțial senin, dar norii groși care vor mai apărea pe el vor aduce, totodată, și posibile ploi de scurtă durată. Vântul va bate moderat, cu posibile intensificări.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata