Vremea rămâne instabilă. Prognoza meteo pentru ziua de joi

Vremea instabilă rămâne în prim-plan și joi, în special în partea de Nord a țării, unde sunt așteptate ploi puternice, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Per general, în următoarele 24 de ore, cerul va fi înnorat, iar ploile vor cădea temporar și pe arii restrânse.

Cantitățile de precipitații vor fi mai abundente în raioanele din Nordul Moldovei. De asemenea, vântul va bate tare, în rafale ce vor depăși 25 de m/s. În aceste condiții, valorile termice vor rămâne răcoroase pentru sfârșitul lunii aprilie.

Potrivit sinopticienilor, mâine, maxima resimțită, la Nord, va urca până la +10 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală, temperatura aerului va atinge +13 grade Celsius, iar în partea de Sud a țării se va situa în jurul valorii de +14 grade.

Noaptea, minima va oscila între +4 și +9 grade Celsius.

În zilele următoare, cerul va rămâne acoperit de nori, dar precipitațiile își vor scădea din intensitate. Cu toate acestea, cel puțin până în weekend, temperatura resimțită nu va suferi mari schimbări. Vântul va bate moderat, cu posibile intensificări.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata