Zelenski: „Nu am devenit sclavi și nu vom fi niciodată. Acesta este spiritul nostru, soarta noastră. Mândria în militari este pur și simplu nelimitată”

„Nu am devenit sclavi și nu vom fi niciodată. Acesta este spiritul nostru, soarta noastră. Mândria în militar este pur și simplu nelimitată”, a declara președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, într-o conferință de presă, în timpul întâlnirii celor doi miniștri de Externe, Lavrov și Kuleba.

„După război, după victoria noastră, vom reconstrui tot ce a distrus inamicul. Foarte rapid. Calitate foarte înaltă. Pentru fiecare oraș afectat va fi creat un program special de stat. Recuperare. Am instruit deja guvernul să înceapă dezvoltarea. Cernihiv și Sumy, Akhtyrka și Zhytomyr, Izyum, Mariupol și toate orașele în care a venit răul nu vor vedea nici o urmă a invaziei ruse. Cei mai buni arhitecți. Cele mai bune companii. Cele mai bune proiecte. Pentru fiecare oraș! Vreau să vorbesc despre asta pe exemplul lui Harkov. Harkovul nostru, care se confruntă acum cu cea mai îngrozitoare suferință. Cele mai înfricoșătoare sunt din cel de-al Doilea Război Mondial”.

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata