30 de zile de arest preventiv pentru primarul satului Boldurești, cel care a lovit mortal un copil de 14 ani

30 de zile de arest preventiv pentru primarul satului Boldurești, suspectat de tamponarea mortală a unui copil de 14 ani. Hotărârea a fost pronunțată de judecătoria sectorului Ciocana din capitală.

Primarul satului Boldurești este cel care a lovit mortal un băiat de doar 14 ani, în seara zilei de 19 februarie, în aceeași localitate. Atunci, șoferul a fugit de la fața locului, lăsând minorul acolo.

Imediat, oamenii legii au întreprins o serie de măsuri speciale de investigație și de urmărire penală pentru a identifica, localiza și reține suspectul. Potrivit informațiilor, bărbatul a încercat în toată această perioadă să ducă în eroare de nenumărate ori Poliția pentru a se eschiva de la răspundere.

În prima fază, acesta a montat plăcuța cu numărul de înmatriculare pe o mașină de marcă identică celei implicate în accident. Mașina a fost anunțată în căutare, iar suspectul a deconectat telefonul și nu s-a prezentat nici la domiciliu și nici la locul de muncă.

Marți, în jurul orei 22:00, acesta a înscenat un accident rutier cu implicarea mașinii deteriorate, pentru a ascunde urmele accidentului în care a fost tamponat copilul.

Miercuri, dimineață, în jurul orei 07:00, polițiștii au reușit să rețină bărbatul de 47 de ani. Este vorba despre primarul localității Boldurești din raionul Nisporeni, fost comisar de poliție, iar mașina implicată în accident era de serviciu. Pe acest caz a mai fost reținut și un complice al bănuitului pentru 72 de ore.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata