A murit tânărul de 19 ani din regiunea transnistreană, care s-a lovit cu mașina într-un copac

Tânărul de 19 ani din regiunea transnistreană , care a fost transportat de urgență la spital, fiind în stare gravă, după ce s-a izbit puternic cu automobilul său într-un copac a murit astăzi  dimineața 11 septembrie, anunță presa din stânga Nistrului.

Accidentul s-a produs pe 4 septembrie, în jurul orei 7 dimineața, pe un drum național din apropiere de localitatea Cioburciu.

Șoferul unui automobil de model Honda, în vârstă de 19 ani, conducea dinspre Slobozia spre satul Glinoe. La un moment dat, din motive necunoscute, acesta a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit de pe șosea și s-a lovit puternic într-un copac, având viteză excesivă.

La fața locului au ajuns și salvatorii, care l-au scos pe șofer din automobil cu ajutorul echipamentelor speciale. Acesta a fost prins în interiorul mașinii, care după lovitură s-a avariat foarte grav. În mașină nu erau pasageri.

Amintim că victima a fost transportată la spital, fiind în stare inconștientă. Medicii întreprind totul pentru a salva viața șoferului.

În ceea ce privește accidentul, oamenii legii au deschis o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata