Cazul elevului care a fost bătut și electrocutat la Ialoveni: Avocatul Poporului s-a sesizat

Avocatul Poporului pentru drepturile copilului, în limita atribuțiilor de care dispune, s-a sesizat din oficiu pe trei cazuri de rezonanță, în scopul examinării acestora după competență. Este vorba despre copilul de 15 ani din raionul Ialoveni, care ar fi fost bătut și electrocutat de către un alt elev, în curtea școlii.

 

Un copil de 15 ani a ajuns la spital, după ce ar fi fost bătut și electrocutat de către un alt minor, în vârstă de 14 ani. Incidentul ar fi avut loc în curtea gimnaziului din satul Malcoci, raionul Ialoveni, scrie ProTV. Potrivit sursei citate, minorul ar fi fost agresat chiar de fiul directoarei.

Mama copilului agresat susține că fiul ei ar fi fost bătut în pauză, în ograda școlii. Mai mult decât atât, în incident ar fi fost implicat chiar fiul directoarei instituției educaționale. Femeia spune că după ce ar fi fost agreat, copilul său ar fi fost lăsat să meargă acasă de unul singur, fără a-i fi acordat suport medical.

„A fost electrocutat în burtă și lovit în nas de către fiul directoarei. Nimeni nu a chemat ambulanța. Copilul a fost trimis acasă, chiar dacă profesorii și directoarea știau că părinții nu sunt acasă. Noi eram la serviciu. Nimeni nu ne-a anunțat. M-am speriat când am ajuns acasă și am chemat ambulanța. Când am ajuns la spital, medicii ne-au spus că trebuie intervenție chirurgicală. Acum copilul e la spital”, a declarat mama pentru ProTV.

Femeia susține că a depus o plângere la poliție.

„Nu este primul caz când este implicat fiul directoarei. Lumea vorbește că au mai fost, dar s-a mușamalizat”, a mai declarat mama copilului agresat.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata