Accesul transportului privat pe teritoriul cimitirelor va fi limitat în preajma Sărbătorii Paştele Blajinilor

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 19-24 aprilie, va fi limitat accesul automobilelor pe teritoriul Cimitirului „Sf. Lazăr” din str. Doina, 189. Măsura este luată în legătură cu executarea lucrărilor de salubrizare şi amenajare de către serviciile de profil către sărbătoarea Paştele Blajinilor.

Potrivit municipalității, din 20 aprilie se va limita accesul automobilelor și pe teritoriile celorlalte cimitire din oraş şi anume: Cimitirul „Central” din str. A. Mateevici, 11; Cimitirul „Catolic” din str. Trandafirilor, 11; Cimitirul „Sf. Treime” din şos. Munceşti, 46; Cimitirul „Sculeni” din stradela Călăraşi, 12 b, Cimitirul „Şt. Ciobanu” din str. Decembriştilor, 39, Cimitirul Buiucanii Vechi din str. Bisericii, 16 a, Cimitirul Băcioii Noi, Cimitirul Petricani și Cimitirul Ciocana din str. Industrială.

De menționat că, pe data de23 și 24 aprilie, Primăria Chișinău va asigura cetățenii cu transport gratuit (rutele de autobuz nr. 27, „C” şi „D) către Cimitirul „Sf. Lazăr” din str. Doina, 189.

Programul de circulaţie al autobuzelor pe ruta „D” se va stabili de la ora 07:00 şi până la ora 20.00, iar pe rutele: „C” și nr. 27 – conform orarelor aprobate.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata