Accident rutier pe traseul Comrat –Giurgiulești, în urma căruia au suferit 7 funcționari vamali: O angajată a biroului Vamal Sud a decedat

Serviciul Vamal al Republicii Moldova anunță trecerea în neființă a Dorinei Panfil, inspector superior din cadrul postului vamal Giurgiulești, Biroul Vamal Sud, care a suferit într-un accident rutier, ce s-a produs în data de 24 august 2022, pe traseul Comrat –Giurgiulești, în rezultatul căruia au avut de suferit 7 funcționari vamali.

Potrivit Serviciului Vamal, în toată această perioadă medicii au luptat pentru viața Dorinei Panfil, dar nu au reușit să o salveze.

 

„Doamna Panfil avea vârsta de 38 de ani, ultimii 5 dintre aceștia dedicându-i activității în cadrul Serviciului Vamal, unde s-a bucurat de un respect deosebit din partea colegilor. În toți acești ani, s-a remarcat prin înalte calități morale și profesionale, fiind o funcționară responsabilă, empatică, modestă și cumpătată. Pentru atitudinea conștiincioasă față de exercitarea atribuțiilor de serviciu și contribuția adusă la asigurarea securității economice a statului, Doamna Dorina Panfil a fost decorată, de-a lungul carierei sale, cu diverse medalii și distincții. Exprimăm sincere condoleanțe în aceste momente de grea încercare și suferință pentru întreaga familie și rude. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, mai menționează Serviciul Vamal.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata