Accidentul de la Boldurești: Un complice al primarului, medic stomatolog, urmează a fi reținut

Polițiștii au mai identificat un suspect pe acest caz, complice al șoferului care a provocat accidentul.

Acesta l-a ajutat cu găsirea unei mașini identice cu cea implicată în accident. Tot el a participat la montarea plăcuței cu numărul de înmatriculare pe altă mașină, pentru a duce în eroare oamenii legii.

Acesta este medic stomatolog și urmează să fie reținut pentru 72 de ore.

Amintim că primarul satului Boldurești este cel care a lovit mortal un băiat de doar 14 ani, în seara zilei de 19 februarie, în aceeași localitate. Atunci, șoferul a fugit de la fața locului, lăsând minorul acolo.

Imediat, oamenii legii au întreprins o serie de măsuri speciale de investigație și de urmărire penală pentru a identifica, localiza și reține suspectul. Potrivit informațiilor, bărbatul a încercat în toată această perioadă să ducă în eroare de nenumărate ori Poliția pentru a se eschiva de la răspundere.

În prima fază, acesta a montat plăcuța cu numărul de înmatriculare pe o mașină de marcă identică celei implicate în accident. Mașina a fost anunțată în căutare, iar suspectul a deconectat telefonul și nu s-a prezentat nici la domiciliu și nici la locul de muncă.

Aseară, în jurul orei 22:00, acesta a înscenat un accident rutier cu implicarea mașinii deteriorate, pentru a ascunde urmele accidentului în care a fost tamponat copilul.

Astăzi dimineață, în jurul orei 07:00, polițiștii au reușit să rețină bărbatul de 47 de ani. Este vorba despre primarul localității Boldurești din raionul Nisporeni, fost comisar de poliție, iar mașina implicată în accident era de serviciu.

Pe caz a fost pornită o cauză penală care se află acum în gestiunea procurorilor din Chișinău.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata