Acord de colaborare între Facultățile de Drept a Universității de Stat din Moldova și a Universității din Oradea, România. Ce prevede acesta

Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova a semnat un acord de colaborare cu Facultatea de Drept a Universității din Oradea. Documentul prevede cooperarea privind organizarea de conferințe, activități științifice comune; colaborarea pentru redactarea de articole, cursuri, tratate; coordonarea planurilor de învățământ, mobilități pentru profesori și studenți, dar și organizarea concursurilor studențești.

Acordul a fost semnat la Oradea de către decanul Facultății de Drept a USM, Sergiu Brînza și decanul Facultății de Drept a Universității din Oradea, Cristian Miheș.

Sergiu Brinza a menționat că semnarea Acordului este o oportunitate deosebită în planul consolidării colaborării dintre cele două facultăți, mai ales în domeniul de cercetare științifică.

În cadrul vizitei la Oradea, în perioada 06-07 octombrie, administrația Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldovaa participat la conferința aniversară ,,30 DE ANI DE LA RELUAREA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR JURIDIC LA ORADEA” desfășurată la Facultatea de Drept a Universității din Oradea. Evenimentul a fost dedicat aniversării a 30 de ani de la reluarea învățământului juridic, fiind una dintre cele mai vechi instituții de învățământ superior, continuând prestigioasele tradiții ale învățământului juridic național.

Conferința s-a desfășurat în trei secțiuni: Drept Privat, Drept Public și Administrație Publică, creând un spațiu favorabil de comunicare, cooperare, inspirație și schimb de bune practici academice.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata