Alaiba, despre absența nemotivată a lui Igor Dodon de la ședința de constituire a Parlamentului: „Poate încă e la nuntă?”

Igor Dodon, liderul PSRM, nu a fost astăzi prezent la ședința de constituire a Parlamentului, motivele absenței lui fiind necunoscute. În schimb, ceilalți colegi ai săi au fost nelipsiți, inclusiv președintele PCRM, Vladimir Voronin. Igor Dodon s-a numărat printre cei zece deputați care au absentat astăzi, listă în care s-au mai regăsit Ilan Șor, aflat în Israel, după ce a fugit din țară, dar și Oazu Nantoi, cel care a fost internat în spital, după un accident cu parașuta suferit în Bulgaria.

În contextul absenței lui Igor Dodon, într-o postare pe Facebook, deputatul PAS Dumitru Alaiba s-a întrebat reciproc.

Cea mai recentă postare a ex-președintelui. Dacă vă întrebați unde a fost domnul Dodon azi, poate asta să ne servească drept indiciu. Poate el încă e la nuntă?”, a scris Alaiba.
Ar putea fi o imagine cu ‎3 persoane, persoane în picioare şi ‎text care spune „‎Igor Dodon July 18 at 4:40 PM Ne ducem la nuntă. Soția a ținut neapărat să ne fotografieze pe toți patru! Sunt sigur că e mândră de noi! لس‎”‎‎

Astăzi, Parlamentul de legislatura a XI-a a fost legal constituit, cu 91 de deputați prezenți din 101. Alegerile parlamentare anticipate au avut loc pe 11 iulie, în urma cărora au fost aleși 63 de deputați din partea Partidului Politic ”Partidul Acțiune și Solidaritate”, 32 de deputați – din partea Blocului Electoral al  Comuniștilor și Socialiștilor și 6 deputați – din partea Partidului Politic ”Șor”.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata