Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, s-a răzgândit. Acesta anunță că, deocamdată, nu va reveni în țară

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc deocamdată nu va reveni în țară. El a anunțat pe o rețea de socializare că a revenit în funcția pe care o are o compania internațională, care are activități în mai multe state.

Cavcaliuc a dat de înțeles că e gata să revină în țară după ce va fi recuzat procurorul pe dosarul „verde de briliant” în care el are statut de învinuit, iar procuratura a emis mandat de căutare internațională.

„În contextul numeroaselor ilegalități, comise în privința mea de către procurorul de caz, Ludmila Zaharia, care este în conflict de interese deschis cu mine, dar și ținând cont de încălcarea dreptului meu la apărare, consider că autoritățile au eșuat în garantarea unui proces echitabil. Din acest motiv, la recomandarea avocaților mei, intenționez să merg pe calea contestării tuturor acțiunilor sale ilegale. Declar cu toată responsabilitatea că am respectat, respect și voi respecta legea, nu m-am eschivat și sunt gata să vin în fața unui procuror cinstit, nepărtinitor, după ce vor fi anulate de Instanțe de judecată acțiunile și actele ilegale emise de procurorul Zaharia și doar după recuzarea acesteia de la instrumentarea acestui caz”, a scris Cavcaliuc pe Facebook.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata