Albot: „Am rămas la fel, dar cu un titlu ATP”

Radu Albot, locul 46 ATP, a revenit acasă după buna sa prestație de la turneele americane la care a participat în acest an. Întâmpinat ca un adevărat erou, la Aeroportul Internațional Chișinău, tenismenul a răspuns modest la întrebarea „cum s-a schimbat în urma acestei experiențe?!”
SNC_4215: 3.14-3.27 (Radu Albot, tenismen)
„Eu pot spune că nimic nu s-a schimbat. Eu am rămas, la fel, Radu cum eram și înainte, doar că acum am un titlu ATP în cariera mea și clasamentul ATP este puțin mai ridicat decât înainte.”
Întrebat și despre meciul cu Roger Federer, de la Miami, Radu a spus că nu a avut emoții, chiar dacă l-a avut în față pe cel mai bun tenismen din istorie.
SNC_4215: 1.16-1.21 + 1.27-1.41 (Radu Albot, tenismen)
„Păcat că am pierdut, cum v-am mai spus, dar cred că a fost o experiență de neuitat. Eram calm și pe teren, în ziua meciului, nu am avut emoții. Nu pot să spun că a fost ceva grandios și nu am putut dormi noaptea. A fost doar un alt meci obișnuit.”
Cât despre viitorul său obiectiv, sportivul a recunoscut că țintește un loc în Top 30 mondial.
SNC_4215: 2.30-2.38 + 2.41-2.53 (Radu Albot, tenismen)
„Vreau să-mi iau puțină pauză, să mă gândesc la ce vreau să fac pe viitor și să-mi planific un alt scop pentru următoarele turnee. Aș dori să ajung în Top 30. Eu cred că nivelul jocului meu este acolo, doar că trebuie să execut și cu puțin noroc voi fi Top 30.”
Menționăm că în America, Radu, care, vineri, va oferi un atrenament demonstrativ alăruti de fotbaliștii de la Petrocub, a evoluat la turneele ATP de la New York, Indian Wells, Miami și Delray Beach, la ultmul reușind chiar să-și adjduece trofeul, acesta fiind primul din seria ATP din cariera sa.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata